Byrkjelo Camping

Byrkjelo Camping

Byrkjelo camping ligger rett sør for Byrkjelo i Gloppen kommune, Sogn og Fjordane. Campingplassen ble i 2009 kåret til årets campingplass av Norsk Caravan Club, en ettertraktet pris. Den ligger idyllisk til rett ved en liten elv og med åpent landskap rundt seg.

Byrkjelo Camping tilbyr utelie av hytter i tre størrelser samt plass til campingvogn, bobil og teltplass. Området rundt Byrkjelo byr på fantastisk turterreng fra de lette til de virkelig tøffe utfordringene for de som ønsker å teste formen. Her finnes det mulighet for aktiviteter som fiske, sykling, bading og diverse andre aktiviteter.

Nøkkelinfo om Byrkjelo Camping

  • Byrkjelo Camping er åpent i perioden 1. mai - 30. september

  • Utleie av hytter i tre forskjellige størrelser

  • Har oppvarmet basseng, kiosk og terrasse for soling

  • Lekeplass med mange lekeapparat, sykkelutleie, sandvolleyball m.m.

  • Fiskemuligheter i Breimsvassdraget (fiskekort selges på campingplassen)

Campingplasser i NorgeSkottevik Feriesenter, Blidleia i Aust-Agder

Skottevik Feriesenter

Skottevik Feriesenter ligger sentralt på Sørlandet mellom Kristiansand og Lillesand. Feriesenteret er en ekte Sørlandsperle med camping og utleie av hytter og leiligheter. Med havet som nærmeste nabo og god tilgang til sandstrender og svaberg har man det man trenger. Men Skottevik har så mye mer å tilby.

Les mer


Fossum Camping, Hauggrend i Vest-Telemark

Fossum camping ligger idyllisk til på østsiden av Skrevatn og har en stor, solrik gresslette ved vannet. Her kan man leie hytter med utsikt over vannet eller leie plass til campingvogn eller bobil (med strømtilkobling).

Les mer


Tingsaker Familiecamping, Lillesand i Aust-Agder

Tingsaker Familiecamping

Tingsaker Familiecamping ligger flott plassert sentralt på sørlandet. Lokalisert omtrent midt mellom Arendal og Kristiansand (30-40 km unna) og kun 1 km til Lillesand kan man enkelt ta seg en tur til regionens attraksjoner.

Les mer


 

post@aktivcamping.com