Kongsberg Skisenter, Kongsberg i Buskerud.

Luftig

Illustrasjonsbilde

Alpinanlegget på Kongsberg har ca 10 km med bakker og kan skilte med en flott plassering i forhold til det sentrale østlandet (ca 1 time fra Oslo). Kun en kort tog- eller busstur skiller deg fra et bra alpinanlegg.

Kongsberg Skisenter har samarbeider med NSB og TIMExpressen og gir deg rabatter på reise/dagskort. Det går også egne skibusser fra mange av byene i Østfold, Vestfold, Buskerud og Telemark. Her får du resie helt frem til Skisenteret, samt dagskort til en meget hyggelig pris. For de egne skibussene er det viktig å sjekke frist for påmelding.
På skisenteres finner du bakker for alle nivå, med egne barnebakker og skitrekk, terrengpark og krevende svartløyper. Med svært sentral beliggenhet i forhold til Kongsberg er heller ikke overnatting noe problem for de som ønsker en langhelg. Gode tilbud på leiligheter og hotell er et pluss i boka. Kongsberg Skisenter har klart å tilrettelegge for skiopplevelser på en glimrende måte. SnowStock arrangementet er skifestival med underholdning, action og skiopplevelser i sentrum. Gjengen bak er freestyle miljøet i Kongsberg og en rekke frivillige. Dette er et årlig arrangement første helgen i mars hvert år. Be there!

Om Kongsberg Skisenter, Kongsberg i Buskerud:

  • -Antall nedfarter 8, lengste ca 3,5 km
  • -Høydeforskjell ca 330 meter
  • -5 skiheiser, hvorav 1 er 4-seters stolheis
  • -Løyper som passer for alle ferdighetsnivå
  • -Svært bra anlegg for snowboardere og jibbere
  • -Det er godt tilbud av hotellrom, leiehytter og leiligheter i området

Finn alpinanlegg / skisenter
 

post@aktivcamping.com